Dutch Citrix User Group – DuCUG

Stuurgroep

De DuCUG is een stichting die bestaat uit een stuurgroep van 6 enthousiaste Citrix professionals. Hieronder kan je meer lezen over de mensen achter de schermen en hun rol in de stichting.

 

Voorzitter
Barry wBarry Schiffererkt als IT Architect op het gebied van End User Computing voor SLTN Inter Access.  Barry heeft zeer veel brede en diepe kennis heeft op IT gebied. Barry heeft zich door de jaren ontwikkeld tot een specialist op het gebied van Microsoft Windows, Server Based Computing, desktop en server virtualisatie.Barry is zeer actief in de virtualisatie community en deelt zijn ervaring middels zijn website www.barryschiffer.com en presentaties op nationale en internationale congressen als de Citrix User Groups en E2EVC. Barry is volledig gecertificeerd op het Citrix, Microsoft en RES Software product portfolio.Barry is door RES Software meerdere malen onderscheiden met de RES Software Valuable Professional award en sinds 2015 ook door Citrix met de Citrix Technology Professional (CTP) status.

Penningmeester
Kees BaggermanKees Baggerman werkt als Staff Solutions Architect bij Nutanix. Voordat hij bij Nutanix begon hield hij zich bezig met het schrijven van functionele/technische ontwerpen voor onder meer desktop virtualisatie, advisering in dergelijke trajecten en daarnaast migraties en implementaties van het Microsoft, RES en Citrix productportfolio. Kees is meervoudig MCITP en CCA, CCEA, CCEE en CCIA, daarnaast is hij RES RCP, RCT en Citrix Technology Professional. RES Software Valuable Professional en VMware vExpert.
Hij schrijft daarnaast ook Citrix, RES en Microsoft relateerde artikelen voor zijn eigen blog.

Remko WeijnenRemko Weijnen heeft meer dan 18 jaar ervaring in de ICT en werkt al sinds de eerste versies met Citrix technologieën. Naast SBC en VDI heeft Remko vooral aandacht voor Applicaties en hoe deze succesvol aan te kunnen bieden op gevirtualiseerde omgevingen. Remko is zeer actief in de community, presenteert op verschillende evenementen en deelt zijn ervaringen en tools op remkoweijnen.nl. Remko werkt als EUC Specialist bij Cloudhouse Technologies en is onderscheiden als Citrix Technology Professional (CTP) en RES Software Valuable Professional (RSVP).

Secretaris
WilcovanBragt2015_smallWilco heeft zijn eigen freelance onderneming VanBragt.Net Consultancy, waar hij actief voor diverse klanten als architect, technisch projectleider en/of senior consultant in de Benelux op het gebied van virtualisatie gebaseerd op Microsoft en Citrix technologieën. Wilco is ook de eigenaar van de website VanBragt.Net Virtualization, waar hij artikelen schrijft over het virulisatie vakgebied. Daarnaast schrijft Wilco ook nog voor diverse andere bekende websites en presenteert hij op diverse (onafhankelijke) evenementen zoals BriForum, E2E Virtualization Congres, NGN en Citrix Synergy. Wilco is onderscheiden als Citrix Technology Professional (CTP), RES Software Valuable Professional en Microsoft MVP voor RDS.

Niek BoevinkNiek Boevink is Senior Sales Engineer bij Citrix. Hij heeft reeds 18 jaar ervaring met het ontwerpen, implementeren en adviseren van Microsoft en Citrix technologieën. Als early adopter was hij betrokken bij producten zoals HDX3d, XenServer, APPDNA en Provisioning Services. Niek heeft diverse certificeringen op het gebied van Microsoft, Citrix en RES Software behaald. Zijn werk voor de community is niet onopgemerkt gebleven, dit heeft geresulteerd in een onderscheiding als Citrix Technology Advocate.

bramwolfsBram Wolfs is Technisch Consultant en houdt zich voornamelijk bezig op het gebied van End User Computing (EUC) strategieën. Bram ondersteund bedrijven bij het implementeren van het Nieuwe Werken concept, het centraliseren van de ICT voorziening en de exploitatie hiervan.
Doordat zijn vader een software ontwikkelingsbedrijf runde kwam hij al vroeg in aanraking met het ICT vakgebied. Bram heeft een HBO Bedrijfskundige Informatica opleiding gevolgd en daarnaast diverse certificeringen op het gebied van Microsoft, Citrix en RES Software behaald. Naast zijn functie als Technisch Consultant houdt Bram zich bezig met het programmeren van diverse tools welke als aanvulling dienen op zijn dagelijkse werkzaamheden. Een aantal hiervan zijn terug te vinden op zijn blogsite www.bramwolfs.com. Bram heeft verschillende onderscheidingen ontvangen waaronder Microsoft Most Valuable Professional (MVP) en RES Software Valued Professional (RSVP).