Dutch Citrix User Group – DuCUG

Nieuwsbericht Dutch Citrix User Group bestuur

De Dutch Citrix User Group is inmiddels ruim drie jaar actief als Citrix community platform in Nederland. In de afgelopen jaren heeft de DuCUG zeven evenementen georganiseerd en zijn wij als community gegroeid van ongeveer 50 naar 150 bezoekers. In totaal hebben ruim 350 Citrix community leden een keer deelgenomen aan onze evenementen waarvan het overgrote deel vaker dan een keer.

Het succes van de Dutch Citrix User Group is niet ongemerkt gebleven. Inmiddels helpen wij verschillende buitenlandse Citrix User Groups bij het opstarten van een community, net zoals wij door de UK Citrix User Group ondersteund zijn toen wij begonnen.

Het succes van de DuCUG is met name te danken aan de sterke Citrix community in Nederland. Dit is iets wat niet alleen wij zien maar ook terug zien op evenementen als E2EVC en Citrix Synergy. Het DuCUG bestuur is er trots op en bedankt de community voor het in haar gestelde vertrouwen, het enthousiasme en deelname.

De community vraagt op verschillende manieren om meer dan de twee evenementen die worden georganiseerd. Dit past ook in de ambitie van het DuCUG bestuur en hier willen wij graag invulling aan geven.

Om de community zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn heeft het DuCUG bestuur besloten uit te breiden van 5 naar 7 personen. Hierdoor kunnen bestaande taken over meerdere mensen worden verdeeld en ontstaat er ruimte voor het ontwikkelen van nieuwe manieren om de community bij elkaar te brengen.

Het DuCUG bestuur is trots om mede te delen dat met ingang van 17 april jongstleden Bram Wolfs en Niek Boevink toetreden tot het bestuur. Samen met Bram en Niek gaat de DuCUG in de toekomst nog vele fantastische evenementen organiseren en is het doel om meer DuCUG gerelateerde bijeenkomsten te organiseren.

Met trots kondigt het bestuur daarnaast aan dat wij een meet-up organiseren voorafgaand aan Citrix Synergy in Orlando. De meet-up vindt plaats op maandag 11 mei 2015 en start om 19:30. We hebben gekozen om deze meet-up te organiseren bij Howl At the Moon. Een geweldige locatie met een live band. Inschrijven is vereist en kan hier en houdt er rekening mee dat deze meet-up wordt georganiseerd voor Nederlandse bezoekers en dat het aantal beschikbare plaatsen beperkt is. Het bestuur van de DuCUG behoudt daarom ten alle tijden het recht om inschrijvingen te annuleren.

We zien jullie daar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *