Dutch Citrix User Group – DuCUG

Aankondinging / Call for Papers

Na het eerste succesvolle evenement van de DuCUG op afgelopen 10 februari was het duidelijk dat hierop een vervolg diende te komen.

Met gepaste trots kondigen we dan ook aan het tweede DuCUG evenement aan, welke plaats gaat vinden op vrijdag 21 september 2012 (zet deze datum dus alvast in je agenda). Meer informatie over het evenement volgt spoedig, evenals de mogelijkheid om je aan te melden voor het evenement.

De DuCUG is voor en door de community, dus zijn we op zoek naar enthousiaste leden die graag op dit evenement willen presenteren.

Op het eerste evenement hebben we BYOS (Bring Your Own Session) geïntroduceerd. Deze kortere sessies van 15 minuten willen we deze keer ook weer toepassen, maar dan speciaal voor opkomend talent. M.a.w. wil je graag presenteren, maar heb je nog niet de kans gehad om dat eerder/vaker voor een groot publiek te doen dan is dit je kans om te laten zien wat je in huis hebt. De DuCUG zal bij de BYOS je actief ondersteunen met de voorbereiding op de presentatie.

Naast de BYOS hebben we ook diverse presentatie slots beschikbaar van 45 minuten. Deze sessies bieden ruimte om dieper op een onderwerp in te gaan en iedereen is hiervoor uitgenodigd om presentatievoorstellen in te dienen.

Onderwerpen voor beide slots dienen een raakvlak te hebben met Citrix, virtualisatie en/of bijhorende facetten (bijvoorbeeld personalisatie, performance, cloud en network). De inhoud dient interessant te zijn voor de doelgroep van de DuCUG (namelijk Consultants, ICT-Architecten en Senior Systeembeheerders). We zijn naast technische presentaties ook op zoek naar interessante customer cases, een dag uit het leven van … , interactieve sessie en dergelijke. Voor de duidelijkheid: we zijn dus niet op zoek naar standaard product presentaties.

Heb je een goed idee en wil je graag presenteren stuur dan een e-mail naar callforpapers@ducug.nl en vermeld daarin de volgende gegevens:

  • Je Naam
  • Bedrijfsnaam
  • E-mail adres
  • Korte biografie van jezelf
  • Titel van de presentatie
  • Samenvatting van de inhoud van de presentatie
  • Argumentatie waarom de sessie interessant is voor de DuCUG community

De Call of Papers sluit op 15 juni 2012, dus voor deze datum dient je voorstel binnen te zijn. Bij meer voorstellen dan beschikbare slots wordt via de website aan de DuCUG leden gevraagd welke presentaties (op basis van de titel en samenvatting van de ingezonden presentaties) ze graag willen zien. Dit proces zal lopen van 29 juni tot en met 20 juli. Op 27 juli zal dan uiterlijk bekend gemaakt worden, welke sessies geselecteerd zijn. We verwachten dan uiterlijk 31 augustus een concept van de presentatie te ontvangen om te bekijken of sessies elkaar niet teveel overlappen en de inhoud past bij de DuCUG meeting.

Vanzelfsprekend kun je altijd contact met ons opnemen indien je meer informatie wenst.