Dutch Citrix User Group – DuCUG

Call for papers

Het volgende Dutch Citrix User Group evenement is al aangekondigd en de inschrijvingen stromen in grote getalen binnen. Voor de aankondiging van het evenement zie deze link.

Ook op 18 oktober organiseert de Dutch Citrix User Group het inmiddels befaamde Bring-Your-Own-Session(BYOS) concept. Dit is voor ons de ultieme manier om de community te betrekken bij het invullen van de presentaties en het bepalen van de agenda.

De eerste stap in het proces van een BYOS presentatie is het openen van de inschrijving voor het geven van een presentatie. Inschrijven voor een BYOS presentatie kan vanaf vandaag, de sluitingsdatum is 2 september 2013.

Nadat de inschrijving is afgesloten worden alle ingezonden presentaties voorgelegd aan de bezoekers van het evenement. Hierbij geldt dat de presentaties met de meeste stemmen worden toegevoegd aan de agenda. In het onwaarschijnlijke geval dat een presentatie met hetzelfde onderwerp wordt ingediend zal dit worden overlegd met de betrokkenen.

De presentatie sloten zijn maximaal 30 minuten, korter kan in overleg.

BYOS presentaties zijn mede bedoeld om (minder bekende) presentatoren een podium te geven. M.a.w. wil je graag presenteren maar heb je nog niet de kans gehad om dat eerder/vaker voor een groot publiek te doen, dan is dit je kans om te laten zien wat je in huis hebt. De DuCUG zal wanneer gewenst actief ondersteunen bij de voorbereidingen van een BYOS presentatie.

Het onderwerp voor een BYOS presentatie dient een raakvlak te hebben met Citrix, virtualisatie en/of bijhorende facetten (bijvoorbeeld personalisatie, performance, cloud en network). Uiteraard dient de inhoud  interessant te zijn voor de doelgroep van de DuCUG, namelijk: consultants, ICT architecten en senior systeembeheerders. Voor de duidelijkheid: BYOS presentaties zijn niet bedoeld voor (commerciële) product presentaties. Uiteraard ziet de community graag presentaties over actuele onderwerpen. Denk aan XenDesktop 7, XenClient 5 of XenMobile. Heb je een goed idee en wil je graag presenteren? Stuur dan een mail naar BYOS@ducug.nl en vermeld daarin de volgende gegevens:

  • Je naam
  • Bedrijfsnaam
  • Mailadres
  • Titel van de presentatie
  • Samenvatting van de presentatie

Samengevat sluit de Call for Papers op 2 september 2013, voor deze datum dient je voorstel binnen te zijn op het genoemde mailadres. Bij meer voorstellen dan beschikbare tijdsloten wordt via de website aan de DuCUG leden gevraagd welke presentaties ze het liefst willen zien. De bezoekers van het evenement krijgen vanaf 6 september 2013 twee weken de kans om een stem uit te brengen, de presentaties met de meeste stemmen worden hierna op de agenda geplaatst.