Dutch Citrix User Group – DuCUG

Call for papers

Op 18 maart zal er wederom een DuCUG evenement zijn waar wij ruimte hebben gemaakt voor BYOS sessies. Deze kortere sessies van 30 minuten willen we deze keer ook weer toepassen. Uit de beoordelingen van voorgaande evenementen is gebleken dat er een grote vraag is naar demonstraties. Bij de Choose Your Own stemming wordt dan ook specifiek vermeld uit welk percentage demonstraties de presentatie bestaat.

Wil je graag presenteren, maar heb je nog niet eerder de kans gehad om dat voor een groot publiek te doen dan is dit je kans om te laten zien wat je in huis hebt. De DuCUG zal bij de BYOS actief ondersteunen bij de voorbereiding op de presentatie. Voor de aankondiging van het evenement zie deze link.

Het onderwerp voor een BYOS presentatie dient een raakvlak te hebben met Citrix, Virtualisatie en/of bijhorende facetten (bijvoorbeeld personalisatie, performance, cloud en network). De inhoud dient interessant te zijn voor de doelgroep van de DuCUG (namelijk Consultants, ICT-Architecten en Senior Systeembeheerders). Voor de duidelijkheid: we zijn dus niet op zoek naar standaard product presentaties.

Heb je een goed idee en wil je graag presenteren vul dan het formulier in onder aan deze pagina.

De Call for Papers sluit op 16 februari 2016, dus voor deze datum dient je voorstel binnen te zijn. Bij meer voorstellen dan beschikbare slots wordt via de website aan de DuCUG leden gevraagd welke presentaties (op basis van de titel en samenvatting van de ingezonden presentaties) ze graag willen zien. De bezoekers van het event krijgen vanaf 17 februari 5 dagen de kans om een stem uit te brengen op de sessies die ze het liefst willen zien. De presentaties met de meeste stemmen worden hierna direct op de agenda geplaatst.

 

Bring Your Own Session