Dutch Citrix User Group – DuCUG

Call for papers

Na twee DuCUG evenementen met successvolle BYOS (Bring Your Own Session) sessies was het duidelijk dat hierop een vervolg diende te komen.

Op 15 maart zal er wederom een DuCUG event zijn waar wij ruimte hebben gemaakt voor BYOS sessies. Deze kortere sessies van 30 minuten willen we deze keer ook weer toepassen, maar dan speciaal voor opkomend talent. M.a.w. wil je graag presenteren, maar heb je nog niet de kans gehad om dat eerder/vaker voor een groot publiek te doen dan is dit je kans om te laten zien wat je in huis hebt. De DuCUG zal bij de BYOS je actief ondersteunen met de voorbereiding op de presentatie.

Onderwerp voor een BYOS presentatie dient een raakvlak te hebben met Citrix, virtualisatie en/of bijhorende facetten (bijvoorbeeld personalisatie, performance, cloud en network). De inhoud dient interessant te zijn voor de doelgroep van de DuCUG (namelijk Consultants, ICT-Architecten en Senior Systeembeheerders). Voor de duidelijkheid: we zijn dus niet op zoek naar standaard product presentaties.

Heb je een goed idee en wil je graag presenteren stuur dan een e-mail naar BYOS@ducug.nl en vermeld daarin de volgende gegevens:

  • Je Naam
  • Bedrijfsnaam
  • E-mail adres
  • Korte biografie van jezelf
  • Titel van de presentatie
  • Samenvatting van de inhoud van de presentatie
  • Argumentatie waarom de sessie interessant is voor de DuCUG community

De Call of Papers sluit op 10 februari 2013, dus voor deze datum dient je voorstel binnen te zijn. Bij meer voorstellen dan beschikbare slots wordt via de website aan de DuCUG leden gevraagd welke presentaties (op basis van de titel en samenvatting van de ingezonden presentaties) ze graag willen zien. De bezoekers van het event krijgen vanaf 12 februari twee weken de kans om een stem uit te brengen op de sessies die ze het liefst willen zien. De presentaties met de meeste stemmen worden hierna direct op de agenda geplaatst.