Dutch Citrix User Group – DuCUG

Aankondiging

Het nieuwe jaar is inmiddels drie weken onderweg en natuurlijk gaat de DuCUG er weer in volle vaart tegenaan om met de community er weer een fantastisch jaar van te maken. Het eerste event voor 2013 staat gepland op vrijdag 15 maart. Na de alumni inschrijving openen we vandaag de algemene inschrijving voor alle Citrix fanatics.

Na Cisco en IBM hebben we nu HP bereid gevonden om ons onderdak te bieden in het hoofdkantoor te Amstelveen.

De DuCUG events staan inmiddels bekend om de hoge kwaliteit van de presentaties en ook voor dit event hebben we weer een indrukwekkende agenda neer kunnen zetten. We lichten gelijk een tipje van de sluier op, Stephane Thirion (archy.net en CTP) en Simon Barnes (ITVCE.com) geven ieder een presentatie waarbij de nadruk ligt op de networking portfolio van Citrix.

De DuCUG is van en voor de community en natuurlijk wordt ook dit keer de mogelijkheid geboden om de community de content te laten brengen en bepalen. Er zijn drie slots beschikbaar voor de Bring-Your-Own-Sessions (BYOS) en we openen de mogelijkheid voor inzendingen vandaag! Stuur je presentatie voorstel voor 10 februari 2013 op naar byos@ducug.nl. De bezoekers van het event krijgen vanaf 12 februari twee weken de kans om een stem uit te brengen op de sessies die ze het liefst willen zien. De presentaties met de meeste stemmen worden hierna direct op de agenda geplaatst.

Inschrijven voor het event kan op de volgende link http://ducug.eventbrite.com. Wees snel want we hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Houdt onze website, LinkedIn en Twitter in de gaten waar vanaf vandaag iedere week meer informatie wordt vrijgeven.

Feed the Buzz!