Dutch Citrix User Group – DuCUG

Aankondiging

Vol enthousiasme en wilde plannen begonnen we nu ruim vijf jaar geleden met de DuCUG. We droomden van goed bezochte evenementen met fantastische sprekers en lovende kritieken. Het leken wel sprookjes. Nu vijf jaar later staan we aan de vooravond van ons 10de evenement en zijn de sprookjes werkelijkheid geworden. Er is ons inziens geen betere plek om dit te vieren dan een sprookjesachtige omgeving.

Wij nodigen onze trouwe bezoekers graag uit voor het speciale Dutch Citrix User Group evenement op 14 Oktober 2016. Dit evenement vindt plaats in de Efteling en heeft als thema.

End User Compute – State of Industry

We hebben de meest vooraanstaande sprekers uitgenodigd om jullie mee te nemen in een vlucht door de wereld van End User Compute. Waar staan we nu en wat is de verwachting van wat de toekomst ons gaat brengen?

Sprekers:

  • Christian Reilly, Citrix Chief Technology Officer & Vice President
  • Shawn Bass, VMware Chief Technology Officer for End User Compute
  • Bob Jansen, founder and Chief Technology Officer of RES Software
  • Ruben Spruijt, Chief Technology Officer for Atlantis Computing
  • Benny Tritsch, Citrix Technology Professional, Principal Consultant and Owner of http://DrTritsch.com

De dag wordt afgesloten met een CTO roundtable session onder leiding van Ruben Spruijt.

Dit evenement is anders van opzet dan de evenementen die je van ons gewend bent en daarom is er op dit evenement, eenmalig, geen ruimte voor Bring-Your-Own-Sessions.

De agenda wordt binnenkort in detail bekend gemaakt. Houdt hiervoor ook onze website en de @DuCUG twitter feed scherp in de gaten om altijd op de hoogte te zijn van het allerlaatste nieuws!

De voorgaande edities van de DuCUG evenementen zijn door de community steeds erg goed gewaardeerd, wij steken dan ook veel energie in het bewaken en het verder verbeteren van de kwaliteit. Dit kunnen wij alleen samen met jullie, de bezoekers van het DuCUG evenement en jullie participatie tijdens de presentaties. De eerste stap hiervoor is je inschrijven om er samen met ons een succes van te maken.

Het evenement heeft een technisch karakter, onze doelgroep bestaat dan ook uit technisch specialisten, consultants en architecten die dagelijks met Citrix en aan Citrix gerelateerde technologie werken. Werving en marketing activiteiten zullen wij dus proberen te beperken.

De voertaal is Nederlands met als uitzondering de presentaties van onze gast presentatoren uit het buitenland.

Wij danken onze sponsoren voor het vertrouwen en het mogelijk maken van een volledig verzorgd evenement. Dit is niet vanzelfsprekend en de sponsoren hebben dan ook een prominente plaats op onze website. Op het evenement is het natuurlijk mogelijk om in contact te komen met onze sponsoren.

Feed the Buzz!  #DuCUG

 

Inschrijven