Dutch Citrix User Group – DuCUG

Aankondiging

De Dutch Citrix User Group presenteert met trots haar volgende evenement op vrijdag 14 maart 2014. Het evenement wordt georganiseerd bij Dell te Amsterdam en belooft wederom een mooie dag te worden.

Benny Tritsch

Dr. Bernard Tritsch

De agenda bestaat uit presentaties van een aantal hoog gewaardeerde binnen- en buitenlandse sprekers. De eerste spreker die wij bekend maken is Benny Tritsch. Benny is Citrix CTP en Microsoft MVP en werkzaam als CTO bij blue consulting. Benny heeft vele artikelen gepubliceerd, is auteur van onder andere “Microsoft Windows Server 2003 Terminal Services” en spreker op diverse evenementen zoals Citrix Synergy, VMworld, BriForum, etc.  De overige sprekers worden in de komende weken bekend gemaakt.

Natuurlijk staat ook dit evenement in het teken van de community en wij stellen de community in staat om presentaties in te brengen middels onze inmiddels bekende Bring-Your-Own-Session formule. Het onderdeel waar bezoekers zelf een sessie kunnen aandragen en de bezoekers kunnen kiezen welke sessies er op het evenement worden gepresenteerd.

Houdt onze website http://www.ducug.nl en de @DuCUG twitter feed dan ook scherp in de gaten om altijd op de hoogte te zijn van het allerlaatste nieuws!

De voorgaande edities van de DuCUG evenementen zijn door de community steeds erg goed gewaardeerd, wij steken dan ook veel energie in het bewaken en het verder verbeteren van de kwaliteit. Dit kunnen wij alleen samen met jullie, de bezoekers van het DuCUG evenement en jullie participatie tijdens de presentaties. De eerste stap hiervoor is je inschrijven om er samen met ons een succes van te maken.

Het evenement heeft een technisch karakter, onze doelgroep bestaat dan ook uit technisch specialisten, consultants en architecten die dagelijks met Citrix en aan Citrix gerelateerde technologie werken. Werving en marketing activiteiten zullen wij dus proberen te beperken.

De voertaal is Nederlands met als uitzondering de presentaties van onze gast presentatoren uit het buitenland.

Wij danken onze sponsoren voor het vertrouwen en het mogelijk maken van een volledig verzorgd evenement. Dit is niet vanzelfsprekend en de sponsoren hebben dan ook een prominente plaats op onze website. Op het evenement is het natuurlijk mogelijk om in contact te komen met onze sponsoren.

Feed the Buzz!  #DuCUG

 

Inschrijven