Dutch Citrix User Group – DuCUG

Aankondiging

Onze eerste grote uitdaging is een meeting op vrijdag 10 februari 2012  tussen 9:00 uur en 16:00 uur. De locatie wordt op een later tijdstip bekend gemaakt.

DuCUG organiseert dan een evenement waarin sprekers hun ervaringen delen met de deelnemers. Wat zijn hun ervaringen, ideeën en toekomst visie?

Ook introduceert DuCUG Bring Your Own Session (BYOS)

Heb jij een interessant onderwerp en wil je dat graag presenteren tijdens het eerste DUCUG event? Er zijn drie tijdsloten gereserveerd van 15 minuten waarin jij kunt presenteren! Stuur je voorstel in en wij zoeken de drie beste presentaties uit. Stuur je voorstel, samen met je contact gegevens naar BYOS@DuCUG.NL . Tip: Denk out-of-the-box!

Deelname aan dit evenement is uiteraard gratis!

Het eerste DuCUG evenement is een try-out waarmee wij samen met de community willen bepalen wat de community van de DuCUG verwacht en wat wij volgens de community moeten doen om van DuCUG een succes te maken.

Om dit alles in goede banen te leiden (en te bekostigen) zal het aantal deelnemers voor de eerste meeting worden gelimiteerd. Er bestaat dus een kans dat je je wel hebt ingeschreven, maar helaas niet uitgenodigd wordt voor het eerste evenement. We
vragen hiervoor je begrip, we zijn zeker van plan om meer evenementen te gaan organiseren waarbij we meer bezoekers willen faciliteren.