Dutch Citrix User Group – DuCUG

De DUCUG en gegevens van leden.

Na aanleiding van recente gebeurtenissen willen we via dit bericht een duidelijk statement uitgeven over de intentie en handelswijze van de Dutch Citrix User Group (DuCUG).

De DuCUG is opgericht met de doelstelling: het samenbrengen van gelijkgestemden en een platform bieden om kennis en ideeën op basis van Citrix, virtualisatie en VDI met elkaar uit te kunnen wisselen.

Deze doelstelling is vastgelegd in de notariële akte die opgemaakt is bij de stichting Dutch Citrix User Group (DuCUG). De stichting heeft geen enkel winst oogmerk en ook de leden van de stuurgroep krijgen hiervoor geen enkele vergoeding. De “werkzaamheden” voor de DuCUG worden op volledige vrijwillige basis door de stuurgroep uitgevoerd. Alle inkomsten gegenereerd uit sponsorovereenkomsten worden en zullen gebruikt om activiteiten te ontplooien voor de community van de DuCUG. Hierbij staat de privacy van onze deelnemers hoog in het vaandel. Persoonlijke gegevens zullen alleen gebruikt worden voor de toegang tot de events (en eventuele bijhorende zaken zoals een mogelijke parkeerpas) en aankondigingen van een nieuw evenement. We zullen persoonlijke gegevens niet verstrekken aan partners en/of sponsors. Daarnaast staan we als stuurgroep niet toe dat  onder de naam van de DuCUG (communicatie) initiatieven door andere personen en/of organisaties ontplooid worden.

De DuCUG is een community van en voor techneuten. Recruitment via de DuCUG wordt dan ook niet getolereerd en we zullen Recruiters en HR personeel dan ook actief weren van onze events en LinkedIn website.

Wij willen alle DuCUG leden verzoeken om direct contact met ons op te nemen wanneer er personen/organisaties toch oneigenlijk van de Dutch Citrix User Group naam gebruik maken en/of direct contact opnemen met onze leden. Betrouwbaarheid, privacy en integriteit heeft bij de DuCUG de hoogste prioriteit.

Het bestuur.