Dutch Citrix User Group – DuCUG

Citrix Synergy San Francisco 2012

Aankomende week vindt in San Francisco alweer het eerste Citrix Synergy event van 2012 plaats. Citrix Synergy staat garant voor vele nieuwe product aankondigingen en op Citrix gebied zijn dit zonder twijfel de belangrijkste dagen van het jaar!

Aangezien het voor veel Nederlanders niet is weggelegd om in San Fransisco aanwezig te zijn willen we San Fransisco dichter naar jullie toe brengen. Deels doen we dit door jullie simpelweg te wijzen de website http://live.citrixsynergy.com waar een deel van de sessies live te volgen zijn.Heb je iets gemist of wil je iets terugkijken dan kan dit on demand gedurende een aantal maanden. Maar: Live is natuurlijk altijd beter!!! Wat namelijk erg interessant is, is dat je live vragen kunt stellen waarop je aan het einde van de sessie echt antwoord gaat krijgen.

Het is alsof je er zelf bij bent.Het enige waar je zelf voor moet zorgen is de geur van bier en hotdogs tijdens de Geek Speak live!

Een primeur voor de Ducug is dat we live blog coverage (in het Nederlands) gaan doen van de keynote en we uitgebreid onze mening gaan geven over wat er wordt verteld! We hebben al het een en ander gezien en er gaan hele gave dingen gebeuren! We zien jullie heel graag terug.

Wanneer: woensdag 9 mei aanstaande vanaf 19:00 tot 21:30

Om het makkelijker te maken sessies live mee te kijken hebben we een agenda gemaakt van alle sessies in lokale tijd! Deze vind je hieronder.

Download PDF;

Citrix Synergy Schedule 2012