Dutch Citrix User Group – DuCUG

Citrix Synergy @ Anaheim

Citrix Synergy 2014

Over een aantal weken is het weer zo ver! Citrix opent deze keer haar deuren in Anaheim voor Citrix Synergy, het evenement voor partners en klanten waarin Citrix haar nieuwste ontwikkelingen onthult. Vanuit de Nederlandse community zien we veel aandacht voor dit evenement en ook dit jaar zijn de geluiden positief wanneer het gaat om de Nederlandse aanwezigheid.

 

Reguliere sessies

Ook dit jaar is er een call for papers geweest waarbij een idee voor een sessie ingediend kon worden. Deze ideeën zijn beoordeeld door de coryfeeën van de wereldwijde Citrix community. Er is inmiddels een lijst gepubliceerd waarin de gast-sprekers bekend gemaakt zijn en  de Nederlandse community is uitermate goed vertegenwoordigd. De Nederlandse sprekers zijn:

 

Geek Speak Live!

Daarnaast zijn er  nog de Geek Speak Live sessies waarbij techniek en plezier nog meer met elkaar gecombineerd worden. Ook daar zien we een aantal sprekers terug die we kennen vanuit onze eigen community:

 

Tech Chat Round Tables

Als relatief nieuw onderdeel heeft men de Tech Chat Round Tables geïntroduceerd, dit zijn chat sessies gedurende de lunch die geleid zullen worden door èèn – of meerdere leden uit de community. Vanuit Nederland zijn daar de volgende personen voor gevraagd:

Als we naar de Nederlandse inbreng voor dit evenement kijken denken wij dat we trots mogen zijn op onze inbreng. Wij willen iedereen die spreekt dan ook veel succes toe wensen!

 

Ticket

Als je nog niet hebt besloten om te gaan heb je als bezoeker van onze evenementen de mogelijkheid om een ticket met korting aan te schaffen. Neem hiervoor contact op met de DuCUG stuurgroep via info@ducug.nl.

 

Tot in Anaheim!